Tuesday, April 7, 2009

HELLO TO ALL OF YOU:

I AM REALLY DOING GREAT! HAVE HAD 5 DAYS OF RADIATION AND CHEMO AND SO FAR SO GOOD. THE ONLY THING I AM FEELING IS TIRED. FRIDAY MORNING ON OUR DRIVE DOWN TO RANCHO CORDOVA FOR MY TREATMENT, I FELT A LITTLE TWINGE OF NAUSEA AND TOLD MARTY IT FELT LIKE I USED TO WHEN I WAS PREGNANT. IT LASTED ONLY A FEW SECONDS WHICH I WAS GRATEFUL FOR. OH, THE OTHER THING I HAVE NOTICED IS THAT I HAVE A HUGE APPETITE, WHICH I DON'T REALLY NEED, I WAS ACTUALLY HOPING I WOULD LOSE SOME WEIGHT THROUGH ALL THIS. OH WELL, WHEN I AM ALL DONE WE WILL WORK ON THAT. I HAVE NOTICED THAT SOME SMELLS IRRITATE ME, MAY NEED TO STAY AWAY FROM THE ONES I CAN IDENTIFY.

I'VE HAD VISISTS FROM SOME VERY SPECIAL FRIENDS THIS LAST WEEK, WHICH WAS WONDERFUL. SHARON FRY AND BARB CURRY CAME ON FRIDAY AND STAYED OVER TO SAT. IT WAS GREAT HAVING THEM HERE.
WE KNOW THEM FROM REDWOOD CHRISTIAN PARK. BEFORE THAT, ON MONDAY, JENNIFER EASON LANG AND TWO OF HER SISTERS, PEGGY AND MAGGIE CAME FOR A VISIT. JENNIFER WAS ONE OF THE GIRLS ON MY CHEERLEADING SQUAD AT COLFAX HIGH SCHOOL BACK IN 1986-88. WHAT A REMARKABLE YOUNG WOMAN JENNIFER HAS BECOME, I WAS AMAZED.

CARDS, ENCOURAGING WORDS, E-MAILS AND PRAYERS KEEP COMING AND I AM SO BLESSED. THANK YOU, THANK YOU, THANK YOU ALL!!!

I AM LOOKING FORWARD TO THIS WEEKEND AND NEXT WEEK. THE SAT. BEFORE EASTER SUNDAY WE HAVE ALL OF MARTY'S SIDE OF THE FAMILY HERE FOR A HOOPER FAMILY EASTER CELEBRATION. ALSO, MATTHEW & SHEELA, MARK AND MIKALA WILL BE HERE FOR ALL OF NEXT WEEK. THE LAST WEEKEND OF THIS MONTH, MARTHA, MARY, MIKALA AND MYSELF ARE GOING TO A LADIES RETREAT AT REDWOOD CHRISTIAN PARK IN BOULDER CREEK, CA WHERE THE HOOPER GIRLS ALONG WITH A FRIEND OF MIKALA'S, ASHLEY COROTHERS, FROM IRELAND,WILL BE HELPING WITH LEADING WORSHIP. WE HAVE DONE THIS FOR THE PAST FEW YEARS. IT HAS BEEN A REAL HONOR AND PRIVILEGE TO BE INVOLVED IN THIS WAY. MARTHA AND I HAVE BEEN ON THE PLANNING BOARD FOR THIS RETREAT FOR ABOUT 10 YEARS. APPROXIMATELY 400 WOMEN COME TO THIS RETREAT.

I WILL FINISH MY TREATMENTS ON MAY 12 AND BOTH MY ONCOLOGISTS SAID IF I FEEL OK, THERE IS NO REASON WHY I SHOULD NOT GO TO CHINA MAY 18-28, SO I AM PLANNING TO GO. I KNOW I WILL NEED TO PACE MYSELF WHICH I THINK I CAN DO.

MAY GOD CONTINUE TO BLESS YOU AND KEEP YOU. I LOVE YOU, MAXINE

6 comments:

  1. Aunt Max so great to hear that you are doing well we have been praying daily for you. It was fun to see your kidos on Sunday at the skating ring Sunni was so excited to be included in the party. We are sure looking forward to Sat. and our big Easter day. Love you all Alanda

    ReplyDelete
  2. Maxine: So excited to read you are going to be at the retreat and then to see the pictures of your tea party on Facebook. We need to get you a cool hat. I had trouble keeping my head warm in the San Francisco fog. See you in three weeks. Love, Carol Dunbar

    ReplyDelete
  3. Hi, Maxine. . .so glad to finally here from you. I check the blogspot every single day trying to keep up on your progress.

    We love and pray for you!

    Bill & Bonnie Scharnow

    ReplyDelete
  4. Wow! You are the best! OK, our great God is!
    So happy to hear you are doing so well and that we'll see you soon. You are constantly in our prayers. Love you!
    Shari and Butch Hanlin

    ReplyDelete
  5. Hey Marty and Maxine, We are so blessed by your spirit in thise intense time. Appreciate the updates. I am coming to california with the girls at end of april, will phone you from the ranch to say hi! Love, Zona

    ReplyDelete
  6. Hi Max, I wanted to pop in here and say hello and that I was thinking about you all today wishing I was there with you.

    Linda and I are looking forward to our next trip out there....hopefully sooner than later. Mark sent me some pics of the painting...it turned out great.

    As always we are so glad that you are doing so well. We tell everyone we know what an insipration you are.

    Love you and miss you,

    Chris

    ReplyDelete